Mindfulness gratis

Her har du adgang til de guidede meditationer, bodyscan og yoga, som udgør kernen af det klassiske 8-ugers kursus i mindfulness. Det såkaldte MBSR kursus, Mindfulness Based Stress Reduction.

Mindfulness meditation download

Du kan vælge de lydfiler nedenfor som du gerne vil have hjem på din smartphone. Klik på filnavnet for at åbne et nyt browservindue og lytte til meditationen. Der er flere måder hvorpå du kan downloade:

  • På laptop: Højreklik på filen nedenfor og vælg “Save link as…”
  • På laptop: Klik på filen, hvorefter et afspilningsvindue åbnes. Derefter højreklik på selve afspilningen og vælg “Save audio as…”.
  • På en Android based smartphone, så klik på filen for at åbne afspilningsvinduet. Derefter kan det være lidt forskelligt hvordan du downloader, afhængig af Android versionen og hvilken player du har sat op. En måde er at du holder fingeren nede på afspilningsikonet, og vælger “Save file to device”. En anden måde kan være at der er tre dots yderst til højre på afspilningsikonet. Når du klikker dem kan du vælge “Download”. Når download er færdig kan du finde filen i smartphonens Download folder.

Mindfulness

Der er solid forskningsmæssig evidens for at mindfulness er et effektivt redskab til at nedbringe niveauet af stress og depression. Redskaberne i mindfulness har også en positiv virkning på angst og lavt selvværd.