Behandling af depression uden medicin

Behandling af depression uden medicin Mange der løber ind i en depression, stiller spørgsmålet hvordan landet ligger med i forhold til behandling af depression uden medicin. Kan depression behandles uden medicin? Det er et vigtigt spørgsmål at sætte sig grundigt ind i, hvis man har en depression, og vil i gang med behandling og arbejdet med at komme ud af depressionen igen. Kan man dø af depression? Det allervigtigste tema at forholde sig til, hvis man overvejer at gennemgå en behandling af depression uden medicin, er spørgsmålet om ens fundamentale sikkerhed. En af de meget ubehagelige sider ved depression er jo netop det, at depression medfører en risiko for selvmord. Det er en alvorlig sag som er nødt til at have førsteprioritet i ens overvejelser….

Panikangst

Panikangst

Panikangst er en af de mest almindelige og samtidig en af de mest ubehagelige former for angst. Heldigvis er panikanfald i sig selv ufarlige og lette at behandle med kognitiv terapi.

Meditation

Meditation er ikke terapi. Terapi er ikke meditation. Det er vigtigt at se de to som forskellige discipliner. Når det er sagt, så er også meget vigtigt at nævne, at de to kan styrke hinanden